jueves, 27 de noviembre de 2008

FINAL ALTERNATIU

Tirant, desprès de demanar-li la mà a Carmesina i casar-se amb ella s’ha sent l’home més feliç i afortunat del món. És sense cap dubte el moment més feliç de tota la seva vida.
Els anys passaven sense cap preocupació i Tirant era cada cop més feliç amb la seva amada Carmesina. Durant tots aquests anys Tirant es retira dels combats i els duels per poder dedicar-se plenament a la seva amada i poder formar amb ella una família.
Anys més tard Carmesina va quedar-se embarassada de bessones, les quals les van bautitzar amb el nom de Judit i Montse.
Quan aquestes ja tenien dos anys, Tirant va agafar una malaltia molt extensa durant aquella època. Tirant s’anava debilitant dia a dia, però l’amor que Carmesina li demostrava i li feia sentir cada dia al seu costat feia que ell pogués resistir, junt amb la il·lusió de veure créixer a les seves filles.
Tirant va poder vèncer la malaltia durant cinc anys, però passat aquest temps el seu cos no va aguantar més aquest patiment i el gran cavaller que hem conegut, una trista nit d’hivern tempestosa, va morir al costat de la seva amada i de les seves filles, les coses que mes havia estimat durant tota la seva vida.

1 comentario:

jessy dijo...

judiiiiiiiiit!=D

findee xfecto jojojo;)

tekierooOOOo(L)=)